Bose Smart Soundbar 900

Selges fra 2022 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

MacOSX-systemlyder er et annet volumnivå enn musikk og filmer

Når maskinen er koblet til en datamaskin som kjører Mac OS X-operativsystemet, spilles systemvarsel og alarmlyder av via de tilkoblede Bisse-høyttalerne. Hvis disse systemlydene er for høye eller for stille sammenlignet med andre medier du lytter til fra datamaskinen, kan du prøve følgende:

Kontroller programvolumnivået og -innstillingene.

Applikasjonsvolumet skal settes til et maksimumsnivå. Sett utgangen til stereo. Hvis du vil ha mer informasjon om disse innstillingene, kan du se programvareutvikleren.

Slik justerer du systemvarslingsnivåene på MacOS 10.4.6 eller nyere:

1. Klikk på Apple -ikonet øverst til venstre på skjermen på datamaskinen
  2. Klikk på Systemvalg på Apple-menyen
  3. Klikk på Lyd-ikonet
  4. Clic kthe lydeffekter panel
  5. US eThe Alert volum glidebryteren for å angi et nivå for macO Ssystem lyder og varsler
    Tips: T oset th eoverall volum sendt fra datamaskinen til produktet, velg Output panel, nbruk Output volum glidebryteren for å angi et nivå