Bose SoundLink Micro Bluetooth® Speaker

Selges fra 2017 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Aktivere eller deaktivere party- eller stereomodus

Du kan spille av fra to kompatible høyttalere samtidig ved å bruke enten Party-modus (begge høyttalerne spilles av i enison) eller Stereo-modus (begge høyttalerne spilles av som et stereopar: Én som venstre høyttaler, én som høyre). Disse modusene er nyttige, for eksempel for å dekke et større lytteområde eller for å høre større venstre og høyre lydseparasjon.

Fest- og stereomodus fungerer med følgende Bose-høyttalere:

• SoundLink Flex Bluetooth®-høyttaler
  • SoundLink Color II
  • SoundLink Micro
  • SoundLink Revolve Bluetooth Speaker
  • SoundLink Revolve Plus Bluetooth høyttaler
  • SoundLink Revolve Bluetooth høyttaler II
  • SoundLink Revolve Plus Bluetooth høyttaler II
  • S1 Pro System

Slik går du inn i Party-modus ved hjelp av knappene på høyttaleren:

1. Koble til tw -ospeakers du vil spille fro mmed Bluetooth®-enheten
  2. På høyttaleren som er koblet til enheten, trykker du på og holder inne Bluetooth - og Volum + -knappene samtidig til du hører en talemelding
  3. På den andre høyttaleren trykker du på og holder inne Bluetooth - og volumknappene samtidig til du hører en tone.

Etter ca. 10 sekunder høres Party-modus samtidig fra begge høyttalerne for å bekrefte at lyden spilles av i nunison.

Hvordan går du inn i Party- eller Stereo-modus?

Merknad: Når du er tilkoblet i Party- eller Stereo-modus, kan det hende at du merker en liten lydforsinkelse hvis du ser på en medfølgende video.

Bruke høyttalerknappene

Bruke Bose Connect-appen