Bose SoundLink Revolve II Bluetooth®-Høyttaler

Selges fra 2021 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Problemer med å bruke modusene Party (fest) eller Stereo (stereo)

Hvis du har problemer med å bruke Party Mode (partimodus) (spille av to høyttalere samtidig) eller Stereo Mode (spille av to høyttalere som et venstre/høyre stereopar), kan du prøve følgende:

Bruk Bose Connect-appen til å pare høyttalere.

Mens Party- og Stereo-modi er tilgjengelige via Bose Connect-appen eller via produktknappene, har appen et brukervennlig visuelt grensesnitt og lar deg også koble til et annet modellprodukt (f.eks. En SoundLink Revolve og en SoundLink Micro). Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se aktivere eller deaktivere party- eller stereomodus.

Make sure only one speaker is powered on and connected to your Bluetooth® device.

Prøv å flytte produktene og Bluetooth®-enheten nærmere hverandre.

I Party/Stereo-modus kobles Bluetooth-enheten til det første produktet, og deretter kobles det første produktet til det andre produktet. Hvis du vil hindre at produktene eller enheten kobler fra, kan du holde dem med Bluetooth-rekkevidde ( ca. 33 10 m). Denne rekkevidden  kan imidlertid reduseres av forstyrrelser, for eksempel vegger, metall, dører eller andre Bluetooth-enheter i området. Kontroller om problemet er løst når Bluetooth-enheten og -produktene er i nærheten.

Check the software version.

Programvaren må være oppdatert. Det samme må begge høyttalerne være for å fungere i fest- og stereomodusen. If there is a mismatch of two speakers running on different firmware versions, it can result in difficulty connecting.

Sjekk om det finnes tilgjengelige produktoppdateringer, og installer dem:

Uansett hvilket problem du har med produktet, kan du prøve å oppdatere det. Gå til btu.Bose.com og følg instruksjonene for å sikre at produktet har de nyeste funksjonene og forbedringene.

Hvis du bruker to av de samme høyttalerne, gir de et annet navn i Bose Connect-appen.

Når du kobler til to høyttalere av samme modell, må du gi dem forskjellige navn slik at de ikke skiller mellom de to. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se gi nytt navn til et produkt.

På Bluetooth®-enheten fjerner du alle oppføringene i Bose-produktet fra Bluetooth-menyen. Prøv deretter å koble til på nytt.

I Bluetooth-menyen på Bluetooth-enheten finner du en liste over Bluetooth-produkter som tidligere er koblet til. Bose-produktet ditt kan dukke opp én eller flere ganger i listen (dvs. Det kan være oppført en andre gang med «LE» i navnet). Velg hver oppføring for produktet du vil fjerne , ved å velge Forget, UnpairDelete eller Something similar. Etter kan du prøve å koble til på nytt. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Koble til en Bluetooth®-enhet.

Fjern Bose-produktminnet for tidligere tilkoblede Bluetooth®-enheter.

Bose-produktet husker de siste flere enhetene det koblet til t oso det raskt kan koble til dem igjen. I cas ethere i sa nissue med enheten minne, clea rit en dderetter prøve å koble til enheten. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se slette produktminnet for sammenkoblet Bluetooth®-enhetssand  koble til en Bluetooth®-enhet.

Tilbakestille produktet ditt.

På samme måte som å starte en smarttelefon på nytt, kan det hende at produktet må tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.