Bose Noise Cancelling Headphones 700

Selges fra 2019 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Stille inn den justerbare modusen for aktiv støyreduksjon

Støyreduksjonen i hodetelefonene kan stilles inn høyere eller lavere. Dette er nyttig i miljøer der du vil høre mer eller mindre av lyden rundt deg.

Slik justerer du støyreduksjonen:

Juster støyreduksjonsinnstillingen

I Bose Music-appen bruker du glidebryteren for støyreduksjon for å justere støyreduksjonen fra laveste (venstre) til høyeste (høyre).
Tips: I fa annet produkt er valgt i appen, trykker du på My Bose icon ikonet øverst til venstre velger du hodetelefonene.

Lagre og selektin gdine favoritt støy kansellering innstillinger

Du kan lagre innstillingene for støyreduksjon som du bruker mest for å hente dem raskt.
  1. I Bose Music-appen trykker du på Innstillinger på produktets startskjerm
    Tips: I fa annet produkt er valgt i appen, trykker du på My Bose icon ikonet øverst til venstre velger du hodetelefonene.
  2. Trykk på støyreduksjon
  3. Under Tilpass favorittertrykker du på et favorittnummer

4. Bruk glidebryteren til å velge et støyreduksjonsnivå fra laveste (venstre) til høyeste (høyre)
  5. Trykk på Lagre

Hvis du raskt vil huske en favorittinnstilling, trykker du  på Favoritter på produktets startskjerm.