QuietComfort 35 wireless headphones I

Selges fra 2016 - 2018

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Stille inn den justerbare modusen for aktiv støyreduksjon

Støyreduksjonen i hodetelefonene kan stilles inn høyere eller lavere. Dette er nyttig i miljøer der du vil høre mer eller mindre av lyden rundt deg.

Velg en innstilling for støyreduksjon i Bose Connect-appen.

Når du har slått på hodetelefonene, kan du slå støyreduksjonen av eller på ved hjelp av Bose Connect-appen. Når du slår hodetelefonene av og på igjen, går de tilbake til å gi maksimal støyreduksjon.
  1. Trykk på Innstillinger -ikonet i Bose Connect-appen, og se produktinnstillingene
    Tips: Hvis du har mer enn ett Bose Bluetooth®-produkt, sveiper du til venstre for å finne det, og deretter trykker du på Innstillinger

The Bose Connect app Settings button

2. Trykk på støyreduksjon

The Bose Connect app Settings screen

3. Velg støyundertrykking nmode:
    • Høy: Støyreduksjon i verdensklasse med Bose optimalisert lyd.
    • Lav: Støyreduksjon finjustert for lydlytting i stillere eller vindfulle omgivelser
    • Av: Støyreduksjon er deaktivert. (Merk: Når støyreduksjon er deaktivert, så er den eaktive lyd EQ, som påvirker kvaliteten på lyden.)

The Bose Connect app noise cancellation screen