Bose Smart Soundbar 900

Selges fra 2022 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Synkronisere TV-lyd til systemet eller til de grupperte høyttalerne

I Bose-appen finnes det et synkroniseringsalternativ i produktinnstillingene. Dette er nyttig når du spiller av lyd fra en videokilde – som en TV-sportskanal – til en gruppe Bose-høyttalere. Du kan bruke synkroniseringsalternativet til å avgjøre om de grupperte høyttalerne skal spilles av synkronisert til bildet på TV-en, eller om de skal spille av synkronisert, vil alle andre grupperte høyttalere.

Det anbefales at du synkroniserer lyd med TV-bildet hvis folk kan se TV-en mens du lytter til medfølgende lyd på grupperte høyttalere. Synkronisering av lyd med alle grupperte høyttalere anbefales hvis TV-bildet ikke er like viktig som at alle grupperte høyttalere spilles av i enison.

Slik slår du av eller på Videosynkronisering eller gruppsynkronisering:

1. Trykk på Lyd -knappen i Bose Music-appen. Hvis denne knappen ikke vises, trykker du på produktkontrollikonet icon i nedre venstre hjørne.
    Tips: Hvis du har mer enn én Bose Music-app-kompatibel espeaker, trykker du på My Bose -ikonet icon i øvre venstre hjørne velger du produktet som skal justeres.
  2. Velg av Group Sync under Synk. &Amp; forsinkelse
    Audio menu

3. Velg en synkroniseringsmodus:
    • Synkroniser med TV synkroniserer lyden fra systemet til bildet som vises på den tilkoblede TVen
    • Synkroniser med Group synkroniserer lyden fra systemet til lyden som spilles av fra alle andre grupperte høyttalere.