QuietComfort 35 wireless headphones II

Selges fra 2017 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Angi virkemåten for handlingsknappen

Handlingsknappen på hodesettet kan programmeres til å få tilgang til Google Assistant (kun Android-enheter) eller til å endre støyreduksjonen når du trykker på. Dette er nyttig for å få rask tilgang til den funksjonen du bruker mest.

Programmer handlingsknappen.

Informasjon for iOS-brukere: Fra og med 7. Desember 2021 støtter Google ikke lenger Google Assistant som en integrert funksjon på QC35 II-hodetelefonene når de er koblet til en Apple-mobilenhet. Hvis du vil fortsette å bruke en taleassistent som en integrert funksjon på hodetelefonene, velger du et annet alternativ i Bose Connect-appen under Innstillinger og gt;Handling-knappen. Google Assistant vil fortsette å fungere som en integrert funksjon når hodetelefonene er koblet til Android-enheter.

Handlingsknappen , som ligger på baksiden på venstre øreklokke, er en programmerbar knapp som lar deg raskt og enkelt få tilgang til Amazon Alexa, Google Assistant (kun Android) eller støyreduksjon.

Merknad: Google Assistant og Alexa er ikke tilgjengelig på alle språk og land.

The action button on the QuietComfort headphones

Last ned Bose Connect-appen for å programmere handlingsknappen
  • Angi handlingsbutto nfor Amazon Alexa: Med Alexa kan du be om å få spilt musikk, høre nyheter, sjekke værmeldingen, styre smartenheter i hjemmet med mer. Alexa bor i skyen og blir alltid smartere og får nye funksjoner automatisk levert til enheten din. Det er enkelt å bruke Alexa med hodetelefonene dine – bare trykk-og-spør, så svarer Alexa med én gang.
  • Angi handlings-butto nfor Android -enheter fra Google Assistan: Med Google Assistant kan du raskt nyte underholdning, være tilkoblet, få informasjon og administrere dagen din – alt uten å måtte gå på telefonen. Hvis du vil ha mer informasjon om wha tthe Google Assistant, kan du gå til: https://support.google.com/headphones.
  • Still inn handlingsknappen for å justere støyreduksjonen: Støyreduksjon reduserer uønsket støy og gir en tydeligere, mer livaktig lydytelse. YO ucan quickl ySelect fra 3 nivåer av støyreduksjon basert på dine lyttepreferanser og miljø.
Programmer handlingsknappen
  1. Åpne Bose Connect-appen og koble til hodetelefonene
  2. Trykk på Innstillinger -ikonet øverst til høyre
  3. Velg handlingsknapp
  4. Velg støyreduksjon, Google Assistant (bare Android) eller Alexa. (Tips: For å bruke Alexa må Alexa AP b einstallert på mobilenheten.)