Bose Smart Soundbar 900

Selges fra 2022 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Lydinngangskilden endres uventet

Hvis lyden du lytter til fra systemet, endres til lyden fra en annen enhet som er koblet til systemet på egen hånd (dvs. Hvis du bytter fra TV-lyd til en AUX-enhet), kan du prøve følgende:

I menyen til den tilkoblede enheten kan du prøve å deaktivere HDMI-CEC.

CEC (Consumer Electronics Control) gjør det mulig for enheter å sende kontrollinformasjon (f.eks. Strøm, inngangsveksling, fjernkontroll osv.) frem og tilbake over HDMI. CEC-implementering og -funksjoner kan variere blant ulike merker, noe som kan føre til ulike kontrollproblemer. Prøv å deaktivere CEC i menyen til den tilkoblede enheten, og prøv deretter på nytt. Avhengig av merket kan CEC merkes forskjellig på enhetsmenyen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se navnene som brukes av forskjellige merker for CEC.

Kontroller HDMI-CEC-innstillingen for produktet.

CEC (Consumer Electronics Control) er en funksjon som gjør at enheter som er koblet til via HDMI, kan kommunisere med hverandre. Men siden det er en rekke merker og modeller av HDMI-enheter, noen ganger enheter kan ikke kommunisere som forventet. Hvis du har problemer med lyd-, video- eller fjernkontrolloperasjoner når du bruker HDMI-tilkoblinger, kan du prøve å velge et annet Advanced CEC -alternativ i innstillingsmenyen på lydplanken i Bose Music-appen. Hvis du vil deaktivere HDMI-CEC-funksjonaliteten til lydplanken, som hindrer den i å bruke andre enheter eller svare på operasjoner fra andre enheter, setter du alternativet til av. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se slå HDMI-CEC av eller på.

Tilbakestill TV-en.

Elektronikken må kanskje tilbakestilles fra tid til annen – omtrent som å starte datamaskinen på nytt. Koble strømmen fra TV-en i 30 sekunder, og vent til den starter opp.

Tilbakestille produktet ditt.

På samme måte som å starte en smarttelefon på nytt, kan det hende at produktet må tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.

Det kan hende at produktet trenger service.

Hvis trinnene som følger, ikke løser problemet, kan det hende at produktet trenger service. Følg koblingen nedenfor for å få mer informasjon om hvordan du utfører service på produktet. Avhengig av produkt og region, vil du bli gitt et kontaktnummer eller muligheten til å konfigurere tjenesten online.

Klikk her for å starte tjenesten