Bose A30 Aviation Headset

Selges fra 2023 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Skifte batteriene

Finn ut hvordan du får tilgang til batteriene i rommet bak på hodesettets kontrollmodul.

Følg disse trinnene for å åpne batterirommet:

Når batterilampen blinker rødt, må batteriene byttes.
MERKNAD: For flydrevne hodesett er det ikke nødvendig med batterier for drift hvis flykraften er tilgjengelig. Du kan imidlertid fortsatt installere batterier når de er koblet til flyets strøm som en sikkerhetskopi i tilfelle strømbrudd eller frakoblinger.
  1. Slå av headsettet.
  2. På baksiden av kontrollmodulen trykker du hardt ned på fingerinnrykket og skyver dekselet ned.
    FORSIKTIG: Batteridekselet er koplet til kontrollmodulen. Ikke forsøk å løsne den.
  3. Ta ut batteriene.
  4. Sett inn to AA-batterier (alkalisk foretrukket), og observerer riktig polaritet.
    FORSIKTIG: Hvis batteriene ikke passer riktig, må du ikke presse dem inn. Hvis du tvinger en feil tilkobling, vil det føre til permanent skade på kontrollmodulen.
  5. Lukk batteridekselet, trykk hardt ned på fingerinnrykket, og skyv dekselet på plass.
    MERKNADER:
    • Nye alkaliske AA-batterier gir opptil 45 timers strøm til hodesettet. Batterilevetiden varierer med omgivelsesstøynivået på flyet, temperaturen, øreputens tilstand, Bluetooth-funksjonen bruk og alder på batteriene
    • Andre batterikamistre kan gi forskjellige resultater. Batteriets levetid kan variere, og batteriets levetid kan ikke være nøyaktig