Lifestyle® 38 DVD home entertainment system

Selges fra 2004 - 2006

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Svart/hvitt-video når du spiller av DVD på den interne spilleren

Hvis videobildet er fargeløs når du spiller av en DVD, kan du prøve følgende:

Kontroller at alternativet for videoformat er riktig innstilling: NTSC eller PAL.

De fleste regioner i Nord- og Sør-Amerika bruker NTSC. Andre regioner bruker PAL. Jeg fnder formatet i systemet feil, kan videoen forvrenges eller være tom. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du kontrollerer TV-videoformatet, kan du se Endre TV-videoformat.

Kontroller at Bose-systemet er riktig koblet til TV-en.

1. Kontroller at kontaktene i hver ende av videokabelen(e) er i de riktige kontaktene og er godt koblet til uten bøyde eller ødelagte pinner
  2. Ikke koble både en S-Video og en komposittkabel til samme sett med inngangskontakter på TVen. Det er ikke sikkert at TV-en viser et klart bilde eller riktig bilde hvis begge kontaktene brukes
  3. Kontroller at videoutgangen til Bose-systemet er koblet direkte til TV-en. Ikke koble en komposittkabel fra Bose-systemets videoutgang til en videospiller, og deretter til TVen. Teknologien som finnes i de fleste videospillere, kjent som Macrovision, kan forvrenge eller avbryte videosignaler

Når du bruker en kompositt- eller S-videokabel til å koble mediesenteret til TVen, må du kontrollere følgende:

Kontroller at kompositt- eller S-video-kabelen er koblet til riktig kontakt. Kontroller at tilkoblingen ikke har løsnet. Hvis du vil ha mer informasjon om riktig bruk av disse kablene, kan du se bruke kompositt- eller S-videokabel

Kontroller at komponentvideoadapteren er koblet til og satt riktig.

Hvis komponentvideoadapteren er koblet til, må du kontrollere at den er satt riktig på Bose-systemmenyen, og at RCA-kontaktene sitter godt i de riktige inngangs-/utgangskontaktene. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se bruke komponentvideokabler med systemet.

Hvis du bruker komponentvideoadapteren, må du kontrollere at riktig adapter er koblet til.

Serie 1- og serie 2 Lifestyle-systemer bruker forskjellige komponentvideoadaptere. Sørg for å bruke en adapter i serie 1 med et system i serie 1 og en adapter i da Series 2 med hSeries 2-system. Kontroller hvilken adapter du har, ved å se på en hannkontakt for kompositt på laderen (den ekonnektor som plugges inn i den gule  Video UT -kontakten på systemkonsollen):
  • Hvis denne kontakten er svart, følger du den op oposite efemale enden: Hvis femalenden er rød, er den en adapter i serie 1. Hvis hunnens endegrønn er den en adapter i serie 2
  • Hvis denne kontakten er gul, er den en adapter i serie II.

Koble til en annen inngang på TVen.

Koble til en annen inndatadel på baksiden av TVen ved hjelp av samme kabel(r) for å finne ut om inndataene er problemet. Uansett hvilken del du kobler til, velger du den samme inngangen ved hjelp av TV- eller fjernkontrollknappene for å høre og/eller se enheten (f.eks. Hvis du kobler til HDMI 3, velger du HDMI 3 ved hjelp av TV-en eller fjernknappene).

Når du kobler systemet til en TV-/videospiller-kombinasjon, kobler du videokabelen til inngangskontakten foran, hvis tilgjengelig.

Denne inngangskontakten kan omgå Macrovision-programvaren i videospilleren og gi direkte tilkobling til TV-en. Hvis bildet fremdeles er forvrengt, kobler du videokabelen fra systemet til en RF-modulator og kobler modulatoren til inngangskontakten for TV-/video-antennen. Du må kjøpe RF-modulatoren fra en elektronikkforhandler.

Bytt videokabelen som brukes til å koble til produktet.

Prøv å erstatte videokabelen som kobler til produktet. Hvis det ikke oppstår noe problem med den nye kabelen, var det et problem med den opprinnelige videokabelen.

Reset your media center

Sporadiske problemer med produktet kan løses med en tilbakestilling. Det er ikke noe som skal utføres jevnlig.

Det kan hende mediesenteret trenger service.

Hvis trinnene som følger, ikke løser problemet, kan det hende at produktet trenger service. Følg koblingen nedenfor for å få mer informasjon om hvordan du utfører service på produktet. Avhengig av produkt og region, vil du bli gitt et kontaktnummer eller muligheten til å konfigurere tjenesten online.

Klikk her for å starte tjenesten