Lifestyle® V20 home theater system

Selges fra 2007 - 2010

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Angi Progressive Scan for video

Systemet støtter Progressive Scan for NTSC-video, som vanligvis gir bedre bilder fra videoavspilling via systemet ditt. Lær hvordan du justerer Progressive Scan-innstillingen.

Slik angir du SD Progressive Scan:

1. Trykk på Innstillinger -knappen på fjernkontrollen
    Tips: Hvis systemmenyen ikke vises på TV-en, må du kontrollere at riktig TV-inngang er valgt
  2. Bla ned for å velge SD Progressive Scan
  3. Bla til høyre for å velge innstillingsalternativene
  4. Scrol -oppstilling eller ned for å velge en innstilling:
    1. Av: Interlaced video (480i eller 576i) sendes til TV-en
    2. : Progressiv video (480p eller 576p) sendes til TV-en
  5. Trykk på Avslutt -knappen for å gå ut av menyen.