Wave® music system III

Selges fra 2012 - 2015

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Stille inn vekkerklokken

Med sleep timer kan systemet slås av automatisk etter en valgbar tidsperiode. Finn ut hvordan du slår av eller på sleep timer, og hvordan du justerer tiden til systemet slår seg av når det er aktivert.

Slik angir du Innsovning:

Tips: Når Innsovning er aktivert, vises et Hvilemodus-ikon til venstre for klokken på systemskjermen.
  1. Slå på systemet
  2. Trykk på Hvilemodus -knappen på fjernkontrollen, slik AT HVILEMODUS - 30 MIN vises på systemdisplayet
    Merk: Noen eiers guide feiler tilstand systemet husker siste søvntidsinnstilling , men det går tilbake til 30 etter bruk.
  3. Trykk på Hvilemodus -knappen flere ganger for å velge et tidspunkt fra 10–90 minutter i trinn på 10
  4. Vent i 10 sekunder til menyen lukkes.