Bose Sleepbuds™ II

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Stille inn en alarm

Systemet har en alarm som kan stilles inn for å varsle deg på et angitt tidspunkt. Finn ut hvordan du slår av eller på alarmen.

Slik angir eller redigerer du en alarm:

1. Trykk på Alarm -ikonet i Sleep-appen
    Tips: Hvis det er angitt en alarm, vises alarmtiden ved siden av ikonet. Hvis det ikke er angitt noen alarm, vises Ny ved siden av ikonet

2. Opprette eller redigere en alarm:
    • Hvis du vil redigere en eksisterende alarm, trykker du på alarmtiden i listen over alarmer
    • Hvis du vil opprette en ny alarm, trykker du PÅ NY
    • T omultipl ealarm, trykk PÅ REDIGER, kontroller de ønskede alarmene, og trykk deretter på Slett

3. Velg en alarmtid, og trykk på am eller pm, velg andre alternativer, Gjenta dager, alarmlyd og alarmvolum
  4. Trykk PÅ SET for å åpne alarmen eller SLETTE for å fjerne den.