Wave® radio IV

Selges fra 2015 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Stille inn en alarm

Systemet har en alarm som kan stilles inn for å varsle deg på et angitt tidspunkt. Finn ut hvordan du slår av eller på alarmen.

Slik stiller du en alarm:

Tips: Når en alarm er aktivert, vises alarmtiden(e) til høyre for systemdisplayet.
  1. Trykk på knappen ALARMOPPSETT på fjernkontrollen :  Klokkeslettet for alarm 1 vises på systemdisplayet og Blinker på høyre TABLET-SETTET
    Tips: Hvis det ikke utføres noen justeringer innen 10 sekunder, avslutter -systemet alarmoppsettet
  2. Trykk på knappene Time – eller Time + for å stille inn alarmtiden, eller hold knappene nede for å bla raskere
  3. Velg en alarmlyd:
    Merknad: Enheter eller tilbehør som er koblet til AUX in eller Bose du kan ikke velge koblinger som alarmlyd
    1. Trykk på Sleep (summer)-knappen for å høre varsellyden (standardinnstilling)
    2. Hvis du vil høre radioen, trykker du på radio -knappen og trykker deretter på en forhåndsinnstilt talltast (1–6)
  4. Trykk på  volum opp - eller volum ned-knappene for å angi en alarmvolum
  5. Trykk på knappen ALARMOPPSETT .  Klokkeslettet for alarm 2 vises på systemdisplayet og Blinker på h tunder SETTET
  6. Gjenta trinn 2 –4 t oset Alarm 2
  7. Trykk på knappen ALARMOPPSETT for å avslutte alarmoppsettet
Merknad: Alarmen går gjennom systemhøyttalerne, selv om det er koblet til hodetelefoner.

Slå alarmer av eller på:

I delen Alarmer på fjernkontrollen trykker du på knappene 1 og/eller 2 for å slå alarm 1 og Alarm 2 av eller på. Når funksjonen er aktivert,  vises alarmtiden og alarmnummeret (1 eller 2) på høyre side av systemdisplayet .