Wave® radio

Selges fra 1993 - 1994

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Stille inn en alarm

Systemet har en alarm som kan stilles inn for å varsle deg på et angitt tidspunkt. Finn ut hvordan du slår av eller på alarmen.

Slik stiller du en alarm:

Alarm 1

1. Slå av fyour system
  2. Trykk på og hold nede alarminnstilling -knappen til alarmen  1 indikatoren begynner å blinke på systemdisplayet
  3. Mens du holder Alarm Set (alarminnstilling) nede, kan   du trykke på innstillingsknappene for å stille inn alarmtiden. Du kan rholde knappene nede for å bla raskere

Alarm 2

1. Slå av fyour system
  2. Trykk på og hold nede knappen for alarminnstilling , og hold den inne mens  du trykker én gang på alarmmodus-knappen, slik at alarm 2-indikatoren begynner å blinke på systemdisplayet
  3. Trykk på innstillingsknappene for å angi alarmtid , o rhold-knapper for å bla raskere
    Tips: Hvis du ikke foretar justeringer innen 10 sekunder etter at du trykket på Alarm Mode (alarmmodus) i trinn 2, går systemet ut av alarmoppsettmodus

Slå alarmer av eller på:

Alarm 1

1. Det er ikke så enkelt
  2. Trykk på alarmmodus øverst på produktet til ønsket alar mmod vises under Alarm på systemskjermen:
    • Musikknoteikonet angir at det er en eois -alarm lyd.
    • Lydkurven angir at sa-tonen er utløst lyd.
    • Ingen ikon angir at alarmen er deaktivert

Alarm 2

1. Det er ikke så enkelt
  2. Trykk på og hold nede knappen for alarminnstilling øverst på produktet : Alarmen begynner å blinke på skjermen
  3. Mens du holder alarm Set (alarmmodus) nede, trykker du én gang på alarmmodusknappen: Alarm  2 begynner å blunkin gon på skjermen
  4. Slipp Alarm Set, og trykk på alarmmodusknappen til ønsket alarmmodus   erover Alarm  2på systemskjermen.
    • Musikknoteikonet angir at det er en eois -alarm lyd.
    • Lydkurven angir at sa-tonen er utløst lyd.
    • Ingen ikon angir at alarmen er deaktivert

Stille inn alarmer:

Merknad: Hvis du vil stille inn en alarm, må klokken være på produktets skjerm, ikke alarmtiden.

Stille inn alarm 1

Velg en alarmlyd
  1. Slå av produktet
  2. Trykk gjentatte ganger på knappen for alarmmodus  ntil symbolet for ønsket lyd vises under Alarm på skjermbildet .
    •  AMusic note ico ntat sradioen vil lyde
    •  Et lydkurvsymbol angir at det høres en varsellyd
Velg en radiostasjon (for radioalarmer)
  1. Trykk på og hold nede knappen for alarminnstilling
  2. Trykk på forhåndsinnstillingsknappen for stasjonen du vil høre når alarmen går.
Velg et alarmvolum
  • For radioalarmer bruker du volumknappene til å stille inn volumnivået
  • Når alarmen går, bruker du knappene for evolume til å stille inn volumnivået, når alarmen går.
For å slå av alarmen

Trykk på av/på -knappen for å slå alarmen av eller på.

Stille inn alarm 2

Velg en alarmlyd
  1. Slå av produktet
  2. Trykk på og hold nede knappen for alarminnstilling , og trykk på alarmmodus- knappen mens du holder den nede: Alarm 2 blinker på displayet
  3. Frigi alarminnstilling
  4. Trykk flere ganger på knappen for alarmmodus ntil symbolet for lyden du vil ha, vises over Alarm  2på trykkvisningen .
    •  AMusic note ico ntat sradioen vil lyde
    •  Et lydkurvsymbol angir at det høres en varsellyd
Velg en radiostasjon (for radioalarmer)
  1. Mens Alarm 2 blinker på produktets skjerm, trykker du på og holder nede Alarm Set -knappen
  2. Trykk på forhåndsinnstillingsknappen for stasjonen du vil høre når alarmen går.
Velg et alarmvolum
  • For radioalarmer bruker du volumknappene til å stille inn volumnivået
  • Når alarmen går, bruker du knappene for evolume til å stille inn volumnivået, når alarmen går.
For å slå av alarmen

Trykk på av/på -knappen for å slå alarmen av eller på.