Wave® radio/CD

Selges fra 1998 - 2018

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Stille inn en alarm

Systemet har en alarm som kan stilles inn for å varsle deg på et angitt tidspunkt. Finn ut hvordan du slår av eller på alarmen.

Slik stiller du en alarm:

Alarm 1

1. Trykk på knappen ALARMOPPSETT , slik at Alarm 1 begynner å blinke på systemdisplayet
  2. Trykk på knappene tid < eller tid > for å angi en alarmtid, eller hold knappene inne for å rulle raskere

Alarm 2

1. Trykk på knappen ALARMOPPSETT , slik at Alarm 1 begynner å blinke på systemdisplayet
  2. Trykk på ALARMOPPSETT gjentatte ganger til Alarm 2 begynner å blinke på visning av syste
  3. Trykk på knappene tid < eller tid > for å angi en alarmtid, eller hold knappene inne for å rulle raskere

Slå alarmer av eller på:

Trykk   på knappene Alarm 1 og/eller Alarm 2 øverst på produktet for å slå av eller på Alarm 1 og Alarm 2. Når denne er aktivert     , vises Alarm 1 og/eller Alarm 2 på venstre side av systemdisplayet.

Stille inn alarmer:

Stille inn alarm 1

1. Trykk på knappen ALARMOPPSETT : Alarm 1 blinker på produktets skjerm
  2. Trykk på knappen for å ngi den kilden du vil høre når alarmen går:
    • Hvis du vil høre radio- eller CD-lyd, trykker du på AM-, FM - eller CD -knappene og bruker deretter spor-/Tune -knappene til å velge en radiostasjon eller CD-spor
    • Trykk på knappen som vises på displayet, for å høre varsellyden (dvs. Hvis FM er på displayet, trykker du på FM -knappen):  Ikonet høres
  3. Trykk på volumknappene for å få opp alarmvolumnivået fra 10 til 99

Stille inn alarm 2

1. Trykk på knappen ALARMOPPSETT : Alarm 1 blinker på produktets skjerm
  2. Trykk på ALARMOPPSETT til Alarm 2 vises på skjermen
  3. Trykk på knappen for å ngi den kilden du vil høre når alarmen går:
    • Hvis du vil høre radio- eller CD-lyd, trykker du på AM-, FM - eller CD -knappene og bruker deretter spor-/Tune -knappene til å velge en radiostasjon eller CD-spor
    • Trykk på knappen som vises på displayet, for å høre varsellyden (dvs. Hvis FM er på displayet, trykker du på FM -knappen):  Ikonet høres
  4. Trykk på volumknappene for å få opp alarmvolumnivået fra 10 til 99