Wave® music system III

Selges fra 2012 - 2015

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Stille klokken

Finn ut hvordan du endrer timer og minutter som vises på systemet, for å gjenspeile gjeldende klokkeslett på stedet.

Slik stiller du klokken:

1. På fjernkontrollen trykker du på og holder nede tid - eller tid + -knappen til -KLOKKESETT- vises som sønn av syste -skjermen
    Tips: Hvis det ikke gjøres noen justeringer innen 5 sekunder, avslutter systemet sclokke-oppsettet
  2. Trykk på knappene Time – eller Time + for å angi klokkeslett, eller hold nede knappene for å bla raskere

Slik velger du AM/PM eller 24-timers klokkeslettformat:

1. Trykk på og hold inne knappen Alarm Setup (Alarmoppsett) på fjernkontrollen til -SETUP MENU- vises i displayet
  2. Trykk på Tune > -knappen gjentatte ganger til TIDSINNSTILLINGEN vises i displayet
  3. Bruk knappene tid + og tid - til å velge formatet 12 eller 24 timer
  4. Når du har valgt, venter du 10 sekunder på at menyen forsvinner fra displayet