3·2·1® home entertainment system

Selges fra 1970 - 2006

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Programmering av fjernkontroll

Den universelle fjernkontrollen for systemet kan styre andre enheter, for eksempel en kabelboks eller Blu-ray-spiller som er koblet til produktet. Finn ut hvordan du programmerer den universelle fjernkontrollen for å styre en tilkoblet enhet.

Slik programmerer du fjernkontrollen:

1. Slå på både systemet og enheten du vil kontrollere
  2.  Gå inn i programmeringsmodus ved å betjene:
    •  For TV-er trykker du på og holder nede Program -knappen og TV av/på -knappen i tre sekunder til alle kildeknappene lyser
    • For kabel- eller satellittbokser trykker du samtidig på og holder nede Program -knappen og Guide -knappen i tre sekunder til alle kildeknappene lyser
  3. Angi fjernkontrollkoden for TV-merket eller kabel-/satellittboksen. Hvis kildeknappene blinker raskt flere ganger, ble det angitt en feil kode. Vent i 10 sekunder, og prøv på nytt
    Tips: Hvis du trenger kodeheftet, kan du søke etter og velge produktet ditt på bose.com/support, og deretter klikke på kategorien Nedlastinger
  4. Trykk på Program -knappen, og test deretter koden. Hvis den ikke kontrollerer at den aktuelle eor har begrenset funksjonalitet, gjentar du disse trinnene med den neste koden for merket.