CineMate 220 home cinema system

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Programmering av fjernkontroll

Den universelle fjernkontrollen for systemet kan styre andre enheter, for eksempel en kabelboks eller Blu-ray-spiller som er koblet til produktet. Finn ut hvordan du programmerer den universelle fjernkontrollen for å styre en tilkoblet enhet.

Kontroller tilkoblede enheter med CEC.

Systemet støtter CEC (Consumer Electronics Control), der du kan kontrollere andre enheter som også støtter CE Cjust ved å koble dem til deg gjennom å asystole med HDMI. Når du bruker CEC-produkter med HDMI, er det ikke nødvendig å programmere fjernkontrollen. Bare kontroller at CEC er aktivert i nSystemmenyen og menyene o falle ned tilkoblede enheter. Noen produsenter henviser til CEC med ulike navn.

For å teste CEC-kontroll over tilkoblede enheter

1. Kraften til systemet
  2. Slå TVen av for å teste kontrollen. Eller for å teste en annen enhet (dvs. Kabelboks eller Blu-ray-spiller), slå av enheten og slå på TV-en.
  3. På Bose-fjernkontrollen trykker du på knappen for enheten du vil kontrollere (dvs. TV ELLER CBL-SAT). Hvis CEC fungerer, kan både enheten og systemet ha strømtilførsel på
  4. Prøv noen andre vanlige kontroller (det vil si kanal, guide, kapittel osv.).
    Merknad: CEC kontrollerer kanskje ikke alle funksjonene sof alle enheter.

Programmer fjernkontrollen.

Systemet støtter CEC (Consumer Electronics Control), som lar deg kontrollere andre enheter som også støtter CEC ved å koble dem til systemet med HDMI. Når du bruker CEC-produkter med HDMI, er det ikke nødvendig å programmere fjernkontrollen. Bare kontroller at CEC er aktivert på systemmenyen og på menyene til alle tilkoblede enheter. Noen produsenter henviser til CEC med et annet navn.

Du kan også programmere fjernkontrollen til å styre en enhet via IR (infrarød). Programmering av fjernkontrollen for å styre en enhet overstyrer CE Ccontrol o fthat Device.
  1. Slå på kildeenheten du vil kontrollere
  2. Finn COD efor t esourc e i brukerhåndboken for den universelle eksterne enheten
    Tips: Hvis du trenger kodeheftet, kan du søke etter og velge produktet ditt på bose.com/support, og deretter klikke på kategorien Nedlastinger
  3. På fjernkontrollen trykker du på og holder nede den aktuelle kildeknappen til alle de seks kildeknappene lyser, og deretter slipper du den. Bare den riktige kildeknappen lyser
  4. Skriv inn koden for surt ebrand
    Tips: Hvis alle de seks knappene blinker tre ganger, ble en ugyldig kode angitt . Prøv på nytt
  5. Trykk på Volum +
  6. Test kilden for vanlige funksjoner. For eksempel:
    • For TVer trykker du på kanalknappene og kontrollerer om TV-menyen vises når du trykker på Meny, og kontrollerer om piltastene navigerer i menyen
    • For kabel-/satellittbokser trykker du på Guide for å kontrollere om veiledningen vises. Deretter merker du av for piltastene for å navigere i veiledningen
    • For Blu-ray-spillere trykker du på Meny eller Guide for å kontrollere om menyen vises. Kontroller deretter om piltastene navigerer i guiden
    • Kontroller om piltastene navigerer i menyene for spillsystemer
  7. Hvis kilden reagerer på vanlige funksjoner, trykker du på Avslutt for å lagre innstillingene.
Hvis kilden ikke svarer, bruker du fjernkontrollens kodeskanner til å finne da-koden for kilden.
  1. Trykk på Volume + for å prøve en annen kode
    Tips: Hvis alle de seks kildeknappene blinker tre ganger, finnes det ingen tilleggskoder for kilden .
  2. Test kilden for grunnleggende funksjoner
  3. Gjenta om nødvendig til kilden svarer på vanlige funksjoner
  4. Trykk på Avslutt for å lagre innstillingene.