Bose Smart Soundbar 900

Selges fra 2022 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bruke en annen fjernkontroll til å styre Bose-systemet

Systemet kan motta IR-kommandoer fra andre fjernkontroller. Dette er nyttig hvis du for eksempel vil programmere en universell fjernkontroll fra tredjeparter til å styre flere enheter i hjemmet, inkludert Bose-systemet. Finn ut hvordan du kontrollerer systemet med en annen fjernkontroll.

Bruke en universell fjernkontroll til å styre systemet:

N nødvendig å endre innstillingen på Soundba rto-kontrollen med en universa fjernkontroll som sender IR-kommandoer (infrarøde). IR-sensorene på produktet a located helt til venstre og høyre på SoundBar. Kontroller at disse endene ikke er blokkert, slik at de kan oppdage eksterne kommandoer. Hvis du bruker IR-sendere, kan du prøve å plassere dem mot enden av lydstangen.