Bose TV Speaker

Selges fra 2020 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bruke en annen fjernkontroll til å styre Bose-systemet

Systemet kan motta IR-kommandoer fra andre fjernkontroller. Dette er nyttig hvis du for eksempel vil programmere en universell fjernkontroll fra tredjeparter til å styre flere enheter i hjemmet, inkludert Bose-systemet. Finn ut hvordan du kontrollerer systemet med en annen fjernkontroll.

Pass på at høyttaleren er oppdatert.

Hvis høyttaleren ble kjøpt rundt midten av 2020, kan det hende at fastvaren må oppdateres for å aktivere IR-læringsfunksjonen. Dette gjør at du kan lære systemvolumet og dempe kommandoer fra en annen IR (infrarød) fjernkontroll. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se oppdatere programvaren eller fastvaren til produktet.

Bruk en annen fjernkontroll til å styre systemet.

Bruk HDMI-CEC til å styre systemet

MOS tnyere enheter med HDMI Feature CEC (Consumer Electronics Control). Hvis systemet og andre enheter (dvs. TV, Blu-ray, kabelboks osv.) er koblet til ved hjelp av HDMI-kabler, se i menyene på hver enhet for HDMI-CEC-alternativer. Når den er aktivert, kan fjernkontroller for disse enhetene styre volum, dempe og strøm for systemet. (Tips: Avhengig av merket kan CEC refereres til med et annet navn i enhetsmenyen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se navnene som brukes av forskjellige merker for CEC.)

Programmer en universell fjernkontroll for å styre systemet

Du kan bruke en fjernkontroll som sender IR-kommandoer (infrarød) for å styre høyttaleren. Høyttaleren kan ikke styres av fjernkontroller som bruker RF-kommandoer (radiofrekvens).

Se programmeringsinstruksjonene for den universelle fjernkontrollen. Hvis det er en liste over fcodes å prøve, kan du prøve hver av kodene som er gitt for å kontrollere Bose-produkter til du finner en som fungerer best. (Merk: Universal fjernkontroller kan eller ikke ha koder for å kontrollere eller fullstendig kontrollere alle enheter.)

Lær systemet volumet og Mut -ecommands av en annen fjernkontroll

Du kan lære høyttaleren å gjenkjenne volum- og dempekontrollene til en fjernkontroll som tender IR-kommandoer (infrarød) – selv om den ikke er en universell fjernkontroll. Dette vil ikke fungere for fjernkontroller som sender RF (radiofrekvens) kommandoer for å kontrollere enheter.
  1. O nBose-fjernkontrollen, trykk på og hold nede TV -knappen til TV- og Bluetooth-lysene på høyttaleren blinker tre ganger så lenge en denn lyser hvitt
    Tips: Høyttaleren er i programmeringsmodus mens lysene lyser hvitt. Hvis de slutter å lyse hvitt, gjentar du dette trinnet og prøver på nytt
  2. Trykk på Volum + -knappen
  3. På fjernkontrollen som du vil styre Bose-systemet med, trykker du på og holder nede Volum opp -knappen til høyttaleren spiller av en tone:
    • Hvis TV-lampen på høyttaleren blinker gult to ganger og lyser hvitt, lærte den kommandoen
    • Hvis TV-lampen på høyttaleren blinker rødt to ganger og lyser hvitt, lærte den ikke kommandoen. Prøv på nytt. Hvis den ikke fungerer etter noen forsøk, kan ikke høyttaleren lære kommandoene til den bestemte fjernkontrollen
  4. Gjenta trinn 2 – 3 ved hjelp av knappene Volum ned på fjernkontrollene
  5. Gjenta trinn 2 – 3 ved hjelp av Demp -knappene på fjernkontrollene.

Styr strømmen til systemet medou ta fjernkontroll

Systemet kan slå seg av og på automatisk uten fjernkontroll. Hvis du vil at systemet skal slå seg på automatisk når det er lyd, kan du se slå automatisk aktivering av eller på. Din syste vil også slå seg av automatisk etter 20 minutter uten interaksjon.