3·2·1® home entertainment system

Selges fra 1970 - 2006

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Slå av demomodus

Systemet har en demonstrasjonsmodus som brukes til butikkskjermer. Hvis systemet er i Demo-modus, kan du finne ut hvordan du avslutter det og gjenopptar normal bruk av systemet.

Ta ut demoplaten for å avslutte demomodus.

Hvis det er en demoplate i plateskuffen i systemkonsollen, vil systemet aktivere demomodus. Slik løser du ut platen og avslutter demomodus:
  1. Trykk på og hold nede av/ på- og Skip/Scan -knappene på systemkonsollen samtidig
  2. Når plateskuffen åpnes, tar du ut demoplaten.
Tips:  Hvis dette ikke fungerer, må du tilbakestille systemet. Deretter trykker du  på knappen Åpne/lukk på systemkonsollen for å åpne den eller trykke på en annen knapp. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.