QuietComfort® 25 Acoustic Noise Cancelling® headphones – Apple-enheter

Selges fra 2014 - 2022

IKKE PRODUKTET DITT?
Hjelp oss med å gi best mulig støtte ved å bekrefte produktet ditt nedenfor
Select your product
Product image
STØTTEALTERNATIVER FOR
Loading
SØK
Skriv inn et søkeord i feltet ovenfor.
Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bytte batteriet i produktet

Batteriet i produktet kan tas ut, slik at du kan sette inn et nytt batteri hvis batteriet blir svakt eller dør. Finn ut hvordan du får tilgang til og bytter batteriet.

Slik bytter du batteriet:

Merk: Når du lagrer produktet i en lengre periode, tar du ut batteriet.
  1. Vipp den høyre øreklokken innover for å få tilgang til døren til batterirommet
  2. Løft forsiktig tappen på batteridøren for å åpne den
  3. Ta ut batteriet ved å vippe hodetelefonen sso batteriet glir ut
  4. Sett inn et nytt batteri (positivenden først)
  5. Lukk batteridøren b ygentl ved å trykke på tappen på edoor til den klikker på plass.
Inserting battery