Bose S1 Pro Portable Bluetooth®-høyttalersystem

Selges fra 2018 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bytte batteriet i produktet

Batteriet i produktet kan tas ut, slik at du kan sette inn et nytt batteri hvis batteriet blir svakt eller dør. Finn ut hvordan du får tilgang til og bytter batteriet.

Slik kobler du til eller fra batteriet:

Merk: Hvis røren ikke brukes på 30 dager eller kobles til for første gang, går det i dvalemodus. Slå produktet av og på igjen for å vekke det.

1. På produktet skyver du av/på-bryteren til midtstilling AV
  2. Unplug the power cord
  3.  Fjern de to skruene som fester dekselet til batterirommet, på undersiden av produktet, og fjern deretter dekselet
  4. Sett inn eller fjern eth -smatter fra batterihuset
    Tips: Hvis du har problemer med å sette inn batteriet, må du kontrollere at kontaktpinnene på batteriet er på linje med de i batterirommet
  5. Juster dekselet på batterirommet til bunnen av produktet, og fest deretter de to skruene igjen.