SoundLink® Mini Bluetooth® speaker

Selges fra 2013 - 2015

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bytte batteriet i produktet

Batteriet i produktet kan tas ut, slik at du kan sette inn et nytt batteri hvis batteriet blir svakt eller dør. Finn ut hvordan du får tilgang til og bytter batteriet.

Koble til eller ta ut batteriet.

Slik skifter du batteriet:
  1. Legg høyttaleren forsiktig med knappepanelet liggende ned mot en jevn overflate. Se etter merkingen som er trykt på det ene hjørnet av gummisålen

2. Ta tak i merket med pekefingeren og tommelen og dra gummisålen forsiktig opp og vekk fra høyttaleren. Sålen skal nå kun være festet til høyttaleren i gummifliken som er festet til høyttaleren

3. Bruk unbrakonøkkelen som følger med, til å skru ut de fire skruene på batteriet ved å vri unbrakonøkkelen mot urviseren

4. Ta batteriet ut av høyttaleren

5. Sett inn det nye batteriet:

1. Juster batteriskruehullene med de på høyttaleren

2. Bruk unbrakonøkkelen til å skru inn skruene til de er ordentlig festet

6. Still gummistripene på innsiden av sålen på linje med rillene på høyttaleren, og trykk sålen godt på plass på høyttaleren

7. Sett høyttaleren i ladestasjonen. Lad batteriet i tre timer eller til batteristatusindikatoren lyser grønt. Du kan bruke høyttaleren samtidig som batteriet lades