3·2·1® home entertainment system

Selges fra 1970 - 2006

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Endre alternativet bildeformat

Innstillingen Image Format i systemmenyen velger om systemet skal formatere video fra den interne DVD-spilleren, den tilkoblede videokilden og systemet menn for en eldre 4:3-TV eller en nyere 16:9-widescreen-TV.

Velg et bildeformat.

Dette alternativet er bare tilgjengelig eif innstillingen for TV -sideforhold SIS 4:3. For nyere 16:9 widescreen-TV-er er ikke alternativet nødvendig. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du angir sideforhold, kan du se stille inn TV-sideforhold.

T justere bildeformat for sideforhold på 4:3:
  1. Slå på systemet og TV-en
  2. Trykk på System -knappen på fjernkontrollen
    Tips: Hvis systemmenyen ikke vises på TV-en, må du kontrollere at riktig TV-inngang er valgt
  3. Bla dow nto System Setup(dow nto System Setup) , og trykk deretter på Enter -knappen
  4. Bla dow nto DVD Setup, og trykk deretter på Enter -knappen
  5. Bla ned til bildeformat
  6. Bla til venstre eller høyre for å velge Pan & SCA eller Letterbox:
    • Letterbo xlets det anamorfe bildet å passere uten å legge til barer over eller under bildet. Et umodifisert anamorfisk bilde vil vises vertikalt strukket
    • Pan & amp; Scan legger til svarte striper over og under anamorfe bildet slik at epictur  eis ikke strukket
  7. Trykk på Exit (Avslutt) for å gå ut av menyen.