Acoustic Wave® music system II

Selges fra 2006 - 2018

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Stille inn en radiostasjon

Du kan bruke systemet til å lytte til de forskjellige FM-, AM- eller DAB-radiostasjonene (der det er tilgjengelig) som er tilgjengelige i ditt område. Finn ut hvordan du bruker funksjonene Søk og tune til å velge stasjonene som er hentet av systemet.

Slik søker du etter eller søker du etter radiostasjoner:

1. Power on your system
  2. Bytt til AM - eller FM -kilden
  3. Stille inn en stasjon:
    • Pres.  søk/spor -knappene for å finne neste stasjon med et sterkt signal
    • Trykk på og hold inne søke-/sporknappen for å bevege deg raskt bortover stasjoner med sterke signaler
    • Trykk på Tune/MP3 -knappen og velg neste/forrige stasjonsfrekvens
    • Trykk på og hold nede Tune/MP3 -knappene for å bla raskt gjennom stasjonsfrekvenser