L1 Pro16 Portable Line Array System

Selges fra 2020 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Tilkobling til strøm

Finn ut hvordan du kobler produktet til en strømkilde på en sikker måte.

Koble til strømledningen.

Koble en strømledning fra STRØMKONTAKTEN på produktet til et strømførende uttak. Hvis du bruker én eller flere pulverbasmoduler , kobler du hver av dem til strøm på samme måte.

Tips: Hvis du bruker en Bose ToneMatch-mikser, kan du gi strøm til mikseren ved å koble til en ga ToneMatch-kabel mellom TONEMATCH -portene på mikseren og L1 Pro-systemets effektstativ.