Bose TV Speaker

Selges fra 2020 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bytte batteriene i fjernkontrollen

Fjernkontrollen fungerer på batteristrøm. Når batteriene svekkes, kan fjernkontrollen slutte å fungere eller fungere midlertidig. Finn ut hvordan du åpner batterirommet for å fjerne og sette inn nye batterier.

Slik bytter du ut batteriet for fjernkontrollen:

1. På baksiden av fjernkontrollen setter du inn kanten av  acoin i sporet på batteridøren
  2. Drei sporet mot klokken for å låse det opp

Opening battery door

3. Trykk forsiktig på forsiden av fjernkontrollen, slik at døren faller ut
  4. Ta ut det gamle batteriet
  5. Installer et nytt CR2032- eller DL 2032-rørsymbol med plusstegnet (+) vendt ut av fjernkontrollen

Inserting battery

6. Plasser batteridøren tilbake på fjernkontrollen og fest den ved hjelp av en mynt for å vri sporet med klokken, slik at det er vertikalt.

Closing battery door