3·2·1® home entertainment system

Selges fra 1970 - 2006

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Vise forskjellige kameravinkler med DVD-innhold med flere vinkler

Noen DVD-er har flere kameravinkler, slik at du kan vise DVD-innholdet fra et annet perspektiv. Finn ut hvordan du får tilgang til denne funksjonen når en DVD med flere kameravinkler spilles i systemet.

Slik velger du en annen kameravinkel for aktuelle DVD-plater:

1. Når  det gjelder de ulike filmvinklene, er det bare å velge mellom forskjellige DVD-er
  2. Når ikonet for kameravinkel vises, trykker du på knappen Settings på fjernkontrollen
  3. Bla oppover eller nedover for å velge DVD-avspillingsalternativer, og trykk deretter på Enter -knappen
  4. Bla opp eller ned for å velge kameravinkel
  5. Bla til venstre for høyre for å velge en vinkel