Bose Frames Alto

Selges fra 2019 - 2022

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Kontrollere den gjenværende batteriladingen

Finn ut hvordan du kan kontrollere batterinivået på produktet ved hjelp av produktlampen eller Bose-appen, hvis det er aktuelt.

Kontroller batterinivået på Bose-rammene.

Hver gang du slår på Frames, kunngjør en talemelding batterinivået. Når du bruker rammene og batteriet er lavt, hører du «lavt batterinivå, lad nå.» Jeg hører ikke en talemelding når du slår på bildene, se aktivere eller deaktivere talemeldinger.

Hvis enheten er koblet til en Apple-enhet, viser enheten batterinivået på rammen i nærheten av øvre høyre hjørne av skjermen og i varslingssenteret.