QuietControl 30 wireless headphones

Selges fra 2016 - 2020

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Kontrollere den gjenværende batteriladingen

Finn ut hvordan du kan kontrollere batterinivået på produktet ved hjelp av produktlampen eller Bose-appen, hvis det er aktuelt.

Kontrollere gjenværende batterinivå:

• Når du slår på produktet, viser en talemelding (hvis aktivert) batterinivået.  Batterilampen på innsiden av høyre side av nakkebøylen viser også nivået:
    • Grønn: Middels eller fullstendig oppladet
    • Gult: Lite batteristrøm
    • Blinker rødt: Lad opp snart
  • Når  du bruker et produkt, blinker batteriikonet rødt når batteriet må lades
  • Hvis hodetelefonene er koblet til en Apple-enhet, viser enheten batterinivået på produktet øverst til høyre på skjermen og i meldingssenteret

Slik kontrollerer du batterinivået ved hjelp av Bose Connect-appen:

Åpne Bose Connect-appen og koble til produktet . Når den er koblet til, vises rørnivået i en sirkel i nedre høyre.

Tips: Hvis du har mer enn ett Bose Bluetooth®-produkt, sveiper du til venstre for å finne det ønskede produktet.

Bose Connect app showing main screen