Bose S1 Pro Portable Bluetooth®-høyttalersystem

Selges fra 2018 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Kontrollere den gjenværende batteriladingen

Finn ut hvordan du kan kontrollere batterinivået på produktet ved hjelp av produktlampen eller Bose-appen, hvis det er aktuelt.

Slik kontrollerer du batterinivået:

Når batteriet er koblet til, blinker lampen for strømlampen (ved siden av strømbryteren )  når den slås på for å vise gjenværende batterilading. Du kan også kontrollere batterinivået når som helst ved å dobbelttrykke på Bluetooth®-knappen i inndata 3 -delen.

Tabellen nedenfor viser at elektrisk lyttestatus og tilsvarende batterinivå er høy.

Blå – 4 blinker 75–100 % ladet
Blå – 3 blinker 50–74 % ladet
Blå – 2 blinker 25–49 % ladet
Blå - 1 blink 10 - 24% ladet
Rød – 1 blink mindre enn 10 % ladet