SoundDock® Portable digital music system

Selges fra 2007 - 2014

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Kontrollere den gjenværende batteriladingen

Finn ut hvordan du kan kontrollere batterinivået på produktet ved hjelp av produktlampen eller Bose-appen, hvis det er aktuelt.

Kontroller den gjenværende batteriladingen.

Du kan fastslå gjenværende batterinivå ved å trykke på og holde nede av -knappen på fjernkontrollen og observere LED-fargen foran på systemet.
  • Rød: 20 % eller mindre
  • Gul: 20 % – 70 %
  • Grønn: 70 % eller mer
Det gjenværende ladenivået til batteriet kan ikke kontrolleres hvis det har gått inn i batteribeskyttelsesmodus som oppstår etter at systemet ikke har vært brukt de siste 14 dagene. Hvis batteriet ikke har vært brukt på 14 dager eller mer, må systemet kobles til strømmen før du kan kontrollere batteriets ladenivå