Bose Sport Earbuds

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Kontrollere den gjenværende batteriladingen

Finn ut hvordan du kan kontrollere batterinivået på produktet ved hjelp av produktlampen eller Bose-appen, hvis det er aktuelt.

Gjenværende batteristatus

Mens du bruker øreproppene:
  • Når du fjerner øreproppene fra ladeetuiet og setter dem inn i ørene, vil en talemelding varsle batterinivået for øreproppen
  • Hvis du angir Snarvei for å kontrollere batterinivået, trykker du på og holder nede den venstre øreproppen. En talemelding gir beskjed om batterinivået i øreproppen
  • Bruk Bose Music-appen. Batterinivået for øreproppen vises på skjermbildet My Bose og på startskjermen
Hvis én ørepropp har lavere batterinivå enn den andre, angir talemeldingen det laveste batterinivået. Hvis batterinivået er lavt, hører du "Battery low, please charge now" (Lavt batterinivå, lad nå).

Hvis du ikke ønsker å høre batterinivået når du slår på produktet, kan du deaktivere det i Bose Music-appen>Innstillinger og gt;talemeldinger.

Denne QC- og Sport-øreproppene-funksjonen ble lagt til i Bose Music App, versjoner:
  • IOS: 5.0.2
  • Android 5.0.1
  • Fastvareversjon 2.0.7

Mens du lader øreproppene
  • Når du plasserer øreproppene i ladeetuiet, lyser indikatorlampene for øreproppen i henhold til ladestatusen:

Status

Indikerer

1 LED-lampe for strøm lyser

0–20 % batterilading

2 strømlamper lyser

20–40 % batterilading

3 strømlamper lyser

40 %–60 % batterilading

4 strømlamper lyser

60–80 % batterilading

5 strømlamper lyser

80–100 % batterilading

Statuslys for ørepropp
Statuslampene for øretelefonene er på yttersiden av hver øretelefon.

Batteristatus:
  • Pulserende hvit – lading
  • Helhvitt – fulladet
  • Sakte pulserende rød – trenger å lades
  • Blinker rødt og hvitt – feil, kontakt Bose kundeservice

Ørepropper atferd kan føre til batterivariabler

Høyre ørepropp er master eller mai nearbud; jeg styrer venstre ørepropp. Derfor kan det hende at batterinivået i Eeft-øreproppen er forskjellig på grunn av cellebruk, lyd- og Bluetooth-strømming.

Andre ørepropper atferd og variabler
  • Hvis du plasserer den høyre øreproppen i tilfelle av seg selv med lydstreaming og saken er åpen, vil lyden fortsette å spille
  • Hvis du plasserer den høyre øreproppen i tilfelle av seg selv med lydstreaming og clos ethe case, vil lyden stoppe og øreproppene vil slå seg av
  • Hvis du plasserer begge øreproppene i etuiet og de ikke sitter på ladeboltene, forblir øreproppene på og taper batteriet
  • Mikrofonen er plassert på høyre ørepropp. Når du snakker på telefonen, må du bruke den høyre øreproppen
  • Hvis du plasserer begge øreproppene i ladeetuiet og holder lokket åpent, forblir øreproppene på. Lukk alltid dekselet for å reservere batteriet