Lifestyle® V20 home theater system

Selges fra 2007 - 2010

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Programmere forhåndsinnstilte radiostasjoner

Systemet kan lagre forhåndsinnstilte radiostasjoner, slik at du raskt kan bytte til stasjoner du ofte lytter til ved å trykke på en knapp. Finn ut hvordan du lagrer forhåndsinnstillinger på systemet.

Angi en forhåndsinnstilt radiostasjon.

Merknad: Nye systemer har allerede seks stasjoner forhåndsinnstilt. Forhåndsinnstillinger kan ikke slettes, men kan erstattes.
  1. Det er en av de få som er med på å ta med seg en av de andre
  2. Trykk på og hold nede knappen for forhåndsinnstilt nummer som stasjonen skal lagres på:
    • T agr forhåndsinnstillingene 1 til 9, trykk på og hold inne knappen for forhåndsinnstilt nummer (1 til 9) der stasjonen skal lagres. Skjermen viser FORHÅNDSINNSTILLING: # STILT inn for å bekrefte
    • D vil forhåndsinnstillingene 10 til 20, trykker du på og holder nede den første tallknappen (1 eller 2) et kort øyeblikk. Trykk deretter på og hold inne den sikrede knappen (0 til 9). Skjermen viser FORHÅNDSINNSTILLING: # STILT inn for å bekrefte

Slik sletter du en forhåndsinnstilt radiostasjon:

1. Velg forhåndsinnstillingen du vil slette, på fjernkontrollen
  2. Trykk på og hold nede 0 -knappen til FORHÅNDSINNSTILLING: ##SLETTET vises kort på systemdisplayet .