Lifestyle® V20 home theater system

Selges fra 2007 - 2010

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Endre innstillinger for huskode

Hvis du angir huskoden, kobler du fjernkontrollen til systemet for å få pålitelig kontroll. Husets kode kan justeres for å unngå forstyrrelser i situasjoner der en annen enhet uventet styrer systemet.

Slik endrer du huskoden:

1. Slå av systemet
  2. Fjern batteridekselet på baksiden av fjernkontrollen
  3. Over batterirommet bruker du et lite redskap (f.eks. en binders eller penn) for å endre plasseringen av de fire første bryterne. Disse bryterne er huskoden
  4. Sett på plass batteridekselet
  5. Trykk på og hold nede den midtre Demp -knappen på systemdisplayet. Huskode vises på konsolldisplayet med fire firkanter Angir gjeldende huskode
  6. Mens du holder Demp -knappen nede, trykker du på en hvilken som helst knapp på fjernkontrollen. Ny huskode vises, og de fire rutene endres til Gjenspeiler den nye huskoden
  7. Slipp Demp -knappen
    Merknad: Hvis du har mer enn én fjernkontroll til systemet, må du passe til bryterposisjonene for huskode på alle fjernkontrollene til den nye innstillingen.