Wave® music system III

Selges fra 2012 - 2015

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Justering av skjermens lysstyrke

Den lyse eller dempede innstillingen på systemskjermen kan justeres. Dette er nyttig for å gjøre skjermen mer eller mindre merkbar i lyse eller mørke miljøer.

Slik justerer du lysstyrken på skjermen for omgivelser med mye lys:

1. Trykk på og hold nede knappen ALARMOPPSETT på fjernkontrollen til Setup MENU- (OPPSETT-MENY) vises på produktets skjerm
  2. Trykk på Tune > knapp repeteredl yfor å velge BRIGHT HI
    Merknad: KLAR HI på l yvises i skarp omgivende lys. I dempet omgivelseslys  ser DET UT SOM LYS LO justerer lysstyrken for svake miljøer
  3. Trykk på knappene Time + og - for å velge en innstilling fra 8 til 15
  4. Vent 10 sekunder for å gå ut av menyen.

Slik justerer du lysstyrken på skjermen i dempet miljø:

1. Trykk på og hold nede knappen ALARMOPPSETT på fjernkontrollen til Setup MENU- (OPPSETT-MENY) vises på produktets skjerm
  2. Trykk på Tune > knapp repeatedl yfor å velge LYS LO
    Merknad: KLAR LO på l yvises i skarp omgivelseslys. I dempet omgivelseslys   ser BRIGHT HI ut til å justere lysstyrken i sterkt lys
  3. Trykk på knappene Time + og - for å velge en innstilling fra 1 til 8
  4. Vent 10 sekunder for å gå ut av menyen.