Wave® radio/CD

Selges fra 1998 - 2018

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Justering av skjermens lysstyrke

Den lyse eller dempede innstillingen på systemskjermen kan justeres. Dette er nyttig for å gjøre skjermen mer eller mindre merkbar i lyse eller mørke miljøer.

Slik slår du skjermen av eller på:

1. Slå av produktet
  2. Trykk på og hold nede CD-modusknappen på toppen av produktet
  3. Mens du holder CD -modus, trykker du på av/på -knappen t oturn th edisplay på eller av.

To adjust the display brightness:

Det finnes to innstillinger for lysstyrke på skjermen: Én for lyse miljøer og én for svakt lys. Når uværelampen er sterkt, kan du justere innstillingen for lyst rom. Når lyset i omgivelsene er dempet, kan du justere innstillingen for dempet rom.
  1. Slå av produktet
  2. Trykk på og hold nede CD Mode -knappen, og mens du holder den nede, bruker du volumknappene til å justere lysstyrken.
    Merknad: Ddim romjusteringer er mellom 1 og 5; justeringer i lyse rom er mellom 5 og 9.

Tips: Hvis du vil deaktivere automatisk lysstyrke på skjermen, stiller du inn innstillingene for både lyst og svakt rom til 5.

To adjust the display brightness:

Det finnes to innstillinger for lysstyrke på skjermen: Én for lyse miljøer og én for svakt lys. Når uværelampen er sterkt, kan du justere innstillingen for lyst rom. Når lyset i omgivelsene er dempet, kan du justere innstillingen for dempet rom.
  1. Slå av produktet
  2. Trykk på og hold nede CD Mode -knappen, og mens du holder den nede, bruker du volumknappene til å justere lysstyrken.
    Merknad: Ddim romjusteringer er mellom 1 og 5; justeringer i lyse rom er mellom 5 og 9.

Tips: Hvis du vil deaktivere automatisk lysstyrke på skjermen, stiller du inn innstillingene for både lyst og svakt rom til 5.