Wave® music system IV

Selges fra 2019 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Meldingen problem oppstod under installering av maskinvare vises

Datamaskinen kan vise denne meldingen hvis det er et problem med kommunikasjon med Bose-systemet som er koblet til datamaskinen via USB. Prøv følgende for å løse dette:

Kontroller at produktet er koblet til en datamaskin som kjører et operativsystem som støttes

Hvis du kobler produktet til en datamaskin som kjører et operativsystem som ikke støttes, kan det begrense produktets evne til å fungere som det skal. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du finner ut hvilket operativsystem som er tilgjengelig for datamaskinen, kan du se fastslå operativsystemet på datamaskinen

Koble fra og koble til SoundLink USB-nøkkelen på nytt

Når du kobler fra og til SoundLink USB-nøkkelen på nytt, kan det hjelpe datamaskinen med gjenkjennerden nye inndataenheten. Når du kobler til SoundLink USB-nøkkelen på nytt, må du kontrollere at den sitter riktig.

Koble produktet til en annen USB-port.

Koble produktet fra USB-porten i oss , og koble det til en annen port. Prøv å bruke en port som er plassert et annet sted på datamaskinen, og/eller å omgå eventuelle USB-huber, siden problemet kan være med USB-kontaktene eller en annen enhet som er koblet sammen mellom den gruppen.

Hvis en USB-hub er i bruk, kan du prøve å omgå den.

Noen USB-hubenterkan føre  til problemer med kommunikasjonen med USB-enheter. Hvis du bruker en USB-hub, kobler du den fra og kobler produktet direkte til datamaskinen for å finne ut om problemet er relatert til huben.

Koble eventuelle andre USB-enheter fra datamaskinen mens du oppdaterer produktet.

Koble alle USB-enheter (ikke inkludert mus og tastatur) fra datamaskinen, koble deretter systemet til igjen, og prøv å oppdatere på nytt. Hvis oppdateringen fremdeles ikke fullføres, kobler du fra de samme USB-enhetene og starter datamaskinen på nytt. Deretter kobler du til systemet på nytt og prøver på nytt. (Merk: USB-huber anbefales ikke når du prøver å oppdatere.)

Start datamaskinen på nytt.

Start datamaskinen på nytt ved å slå av og på igjen bac  kon. Dette kan bidra til å løse mindre problemer med behandlingen med datamaskinen.

Tilbakestille produktet ditt.

På samme måte som å starte en smarttelefon på nytt, kan det hende at produktet må tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.