3·2·1® home entertainment system

Selges fra 1970 - 2006

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Endrer TV-videoformat

Systemet ditt kan godta forskjellige videoformater (det vil si NTSC eller PAL). Dette er for eksempel nyttig hvis systemet flyttes til en region som bruker et annet format.

Slik velger du et videoformat:

Bruke systemmenyen

1. Trykk på innstillingsknappen på fjernkontrollen
    Tips: Hvis systemmenyen ikke vises på TVen, må du kontrollere at riktig TV-inngang er valgt
  2. Bla ned til System Setup(Systemoppsett), og trykk deretter på Enter -knappen
  3. Bla ned til Videoformat
  4. Bla til høyre eller venstre for å velge NTSC eller PAL
  5. Trykk på innstillingsknappen for å gå ut av menyen
  6. Tilbakestill systemet for at endringen skal tre i kraft. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.

Bruke systemdisplayet

Hvis denne innstillingen forhindrer at systemet viser video- og skjermmenyer, kan du endre i tfra skjermen på systemkonsollen.
  1. Trykk på innstillingsknappen på fjernkontrollen
  2. Bla ned til Setup -E- vises på konsolldisplayet, og trykk deretter på Enter -knappen
  3. Rull ned til VID-XXX vises
  4. Bla til høyre eller venstre for å velge VID-NTSC eller VID-PAL
  5. Trykk på innstillingsknappen for å gå ut av menyen
  6. Tilbakestill systemet for at endringen skal tre i kraft. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.