Bose Smart Soundbar 900

Selges fra 2022 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Koble hodetelefoner til systemet

Du kan koble hodetelefoner til systemet i situasjoner der det er behov for lytting med lavt volum. Dette kan for eksempel være nyttig å lytte til lyd om natten uten å forstyrre andre i hjemmet med lyden fra høyttalerne.

Koble Bluetooth®-hodetelefoner trådløst til høyttaleren ved hjelp av Bose Music-appen.

Med SimpleSync-funksjonen i Bose Music-appen kan du koble Bluetooth-hodetelefoner til høyttaleren, slik at du kan høre den samme lyden fra både høyttaleren og de tilkoblede hodetelefonene. Du kan også justere volumet på høyttaleren og hodetelefonene separat. Så, for eksempel, hvis du ikke vil at høyttaleren skal høres og i stedet ønsker å lytte bare gjennom hodetelefonene, lavere th evolume nivå av bare høyttaleren.
  1. Velg høyttaleren i Bose Music-appen.
  2. Velg gruppe.
  3. Sett hodetelefonene i sammenkoblingsmodus, vanligvis gjort ved å trykke og holde inne Bluetooth-knappen i noen sekunder.
  4. Når hodetelefonen vises under overskriften SimpleSync på gruppeskjermen, velger du dem og kobler dem til høyttaleren.
For ra-liste over Bos -produkter som er optimalisert for denne funksjonaliteten, se Produkter som er optimalisert for SimpleSync.

Slik oppretter du en SimpleSync-tilkobling uten Bose Music-appen:

1. Slå på Bose Bluetooth-hodetelefonene (eller høyttaleren) som er koblet til Bose SoundBar.
  2. Sett enheten som kobles til paremodus, vanligvis gjort ved å trykke på og holde inne Bluetooth-knappen (eller strømbryteren) i noen sekunder.
    Når enheten som kobles til, er i paringsmodus, blinker statusindikatoren blått, og hvis talemeldinger er aktivert, hører du meldingen klar til tilkobling.
  3. Når Bose SoundBar er på, trykker du på og holder inne Bluetooth-knappen på Bose-fjernkontrollen i to sekunder.
    Innen 30 sekunder kobler enheten til lydplanken, og du hører den samme lyden via begge enhetene.
Når du spiller av Bluetooth-lyd via lydplanken, kan ikke SimpleSync brukes til å koble en annen høyttaler eller hodetelefoner.