QuietComfort® 20 Acoustic Noise Cancelling® headphones – Samsung- og Android™-enheter

Selges fra 2015 - 2015

IKKE PRODUKTET DITT?
Hjelp oss med å gi best mulig støtte ved å bekrefte produktet ditt nedenfor
Select your product
Product image
STØTTEALTERNATIVER FOR
Loading
SØK
Skriv inn et søkeord i feltet ovenfor.
Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Lav lyd fra produktet

Hvis volumnivået som høres fra produktet, er svakt eller stillere enn normalt, kan du prøve følgende:

Kontroller at åpningene på hodetelefonene er rene og fri for smuss.

Kontroller om det er blokkeringer i åpninger på hodetelefonene, ørepluggene eller gitterene under ørepluggene (dvs. ørevoks, støv eller annet avfall). Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se rengjøre ørespisser og gitre.

Forsøk med en annen app.

Hvis problemet bare oppstår med en bestemt app, er det sannsynligvis relatert til innstillingene for appen eller appen.

Prøv å spille av ulike typer medier.

Ulike medietyper kan produsere forskjellig kvalitetslyd. For eksempel podcaster, musikk lagret lokalt på telefonen, MP3-filer, streaming av musikktjenester (Spotify, Pandora), videoer på enheten eller lagret i skyen, etc. kan alle variere i kvalitet. Prøv forskjellige medier for å finne ut om problemet er spesifikt for bestemte medier.

Hvis tilkoblet, må du omgå eventuelle adaptere eller skjøteledninger.

Hvis produktet kobles til enheten med en skjøteledning eller adapter, kobler du fra forlengelseskabelen eller adapteren for å finne ut om problemet er relatert til den.

Kontroller tilstanden til lydpluggen på produktet.

Hvis lydkontakten på produktet ditt er ødelagt , frynsete eller skadet, kan det hende at den ikke spiller av lyd som forventet. Hvis det er skadet, kan det hende at produktet trenger service. Følg koblingen for å få mer informasjon om hvordan du utfører service på produktet. Avhengig av produkt og region, vil du bli gitt et kontaktnummer eller muligheten til å konfigurere tjenesten online.

Klikk her for å starte tjenesten

Kontroller at du bruker StayHear+-ørepropper.

Disse hodetelefonene er utviklet spesielt for oss med StayHear+-ørepropper. Bruk av andre ørepropper, inkludert originale StayHear-tips, vil føre til lav lyd, dårlig lydkvalitet og/eller redusert støyreduksjon.

StayHear+-tipsene dine bør se slik ut:

stayhear plus tips

Koble til et annet par hodetelefoner.

Koble et annet par hodetelefoner til lydenheten for å finne ut om problemet er med enheten eller dens innstillinger.

Det kan hende at produktet trenger service.

Hvis trinnene som følger, ikke løser problemet, kan det hende at produktet trenger service. Følg koblingen nedenfor for å få mer informasjon om hvordan du utfører service på produktet. Avhengig av produkt og region, vil du bli gitt et kontaktnummer eller muligheten til å konfigurere tjenesten online.

Klikk her for å starte tjenesten