Bose Smart Soundbar 900

Selges fra 2022 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Musikktjenesten er utilgjengelig

Relaterte feilkoder: c3-sc1005, 1321
Hvis du prøver å få tilgang til en musikktjeneste, men innhold fra den tjenesten er utilgjengelig eller kan ikke spilles av, kan du prøve følgende:

Lukk og åpne Bose-appen på nytt.

Lukking av en app varierer etter enhet og operativsystem. Vanlige metoder for mobile enheter vises nedenfor:

På iOS-enheter:
  1. Avhengig av iOS-enheten din, dobbelttrykker du på Hjem -knappen eller sveiper opp fra botto -midtpunktet for å vise aktive sprang
  2. Sveip mot venstre eller høyre for å finne appen du vil lukke
  3. Sveip opp på appen for å lukke den.
På Android-enheter:
  1. Trykk på og hold inne programikonet på startskjermen
  2. Trykk på App info fra popup-vinduet som vises
  3. Trykk på Tvungen stopppå App Info-skjermen.

Tilbakestille produktet ditt.

På samme måte som å starte en smarttelefon på nytt, kan det hende at produktet må tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.

Finn ut om problemet oppstår med tjenestens egen app eller webområde, og se etter varsler på tjenestens webområde.

Problemet kan skyldes et problem med selve musikktjenesten. Lukk Bose-appen og åpne Music Service-appen eller -nettstedet for å finne ut om problemet er til stede ved hjelp av tjenesten direkte, uten Bose. Du finner også informasjon om vedlikehold eller andre meldinger som ikke er tilgjengelige via tjenesten, på webområdet for tjenesten.

Se webområdet til radiostasjonen for å finne ut om de tilbyr streaming.

• Hvis de gjør det, kan du prøve å søke etter stasjonen ved hjelp av andre navn, slagord eller forkortelse på nettstedet. Stasjonsanropsvarbrev og -frekvens brukes ikke alltid som tittel på en stasjons internett-ekvivalent
  • Hvis det ikke finnes noen referanse til internett-radio eller til muligheten til å "lytte på Internett", er det sannsynlig at stasjonen ikke har en internett-streaming ekvivalent

Finn ut om stasjonen befinner seg utenfor ditt land eller din region.

Tilgjengeligheten til stasjonene kan variere fra sted til sted. Enkelte stasjoner kan bare gi brukerne innhold i landet eller regionen de befinner seg i. Stedsbegrensninger kan angis på stasjonens webområde.

Kontroller at du ikke prøver å hoppe over mer innhold enn musikktjenesten tillater.

Noen musikktjenester onl ylet yo uKip et visst antall spor eller stasjoner i en periode. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se ikke hoppe fremover eller bakover når du spiller av en musikktjeneste.

Bare Deezer Premium+-kontoer støttes.

Merknad: Etter oppgradering til Deezer Premium+, hvis kan det ta opptil 18 timer før den oppgraderte kontoen aktiveres.
  • Gratis kontoer som ikke er førsteklasses i USA, kan bla gjennom Deezer-innhold, men kan ikke spille det. Innholdet som vises for gratis kontoer, er nedtonet og kan ikke velges.
  • Gratis kontoer utenfor USA som ikke er førsteklasses, har tilgang til personlig radio og 30-sekunders sporforhåndsvisning.

Kontroller at musikktjenesten er tilgjengelig i ditt område.

Hvis en musikktjeneste ikke støttes i ditt område, vil den være utilgjengelig for kontoen din. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se musikktjenester som er tilgjengelige med Bose Music-appen.

Merknad: Hvis en iHeartRadio- og Spotify-konto ble opprettet i et område der tjenesten er tilgjengelig, kan den brukes i alle områder (inkludert områder som ikke støttes) etter at kontoen er opprettet. Støttede områder for disse tjenestene gjelder bare for opprettelse av konto.

Hvis du prøver å spille av en musikktjeneste med en taleforespørsel til Alexa, må du passe på at tjenesten er lagt til i Alexa-appen.

Når du ber Alexa om å spille av en musikktjeneste (dvs. Pandora eller Deezer), Alexa ser etter den tjenesten i musikktjenestene som er knyttet til Amazon-kontoen din – ikke Bose-kontoen din. Åpne Alexa-appen og sørg for at musikktjenesten du prøver å spille, er koblet til Amazon-kontoen din. Hvis ikke vil Alexa ikke spille av tjenesten.

Merknad: Ikke alle tjenester kan startes med stemme. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se musikktjenester som er tilgjengelige via Google Assistant eller Alexa-talekommandoer for Bose Music-produkter.

Prøv å spille av stasjonen ved hjelp av webområdet eller programmet for musikktjenesten.

GE tThe app for musikktjenesten o rgo t oThe Music Service nettsted, og deretter søke etter .  Hvis du ikke finner eller kan spille av stasjonen fra webområdet for musikktjenesten eller -appen, er det et problem med denne stasjonsstrømmen.

Fjern og legg deretter til musikktjenesten på nytt på Bose-kontoen.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du fjerner en musikktjeneste, kan du se fjerne en musikktjeneste fra Bose Music-kontoen.
Hvis du vil ha informasjon om hvordan du legger til en musikktjeneste på nytt, kan du se instruksjonene for den aktuelle musikktjenesten nedenfor:

Start ruteren på nytt.

Rutersmå kanskje tilbakestilles fra tid til annen – mye som å starte en datamaskin på nytt. Koble strømmen fra ruteren i 30 sekunder, og vent til den starter opp og kobler til. (Merk: Alle enheter som er koblet til Internett, vil bli avbrutt under tilbakestillingen.)