SoundSport Free wireless headphones

Selges fra 2017 - 2022

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bruke funksjonen Finn øreproppene

Finn mine knopper viser den siste plasseringen av øreproppene. Dette er nyttig for å finne produktet hvis du forsetter det.

Last ned Bose Connect-appen og aktiver funksjonen Finn ørepropper.

Last først ned den gratis Bose Connect-appen fra Apple App Store eller Google Play-butikken, og koble hodetelefonene med den mobile enheten. Du må aktivere funksjonen Finn knopper før du prøver å finne dem. Slik gjør du det:
  1. Åpne Bose Connect-appen, og trykk på menyknappen.
  2. Trykk på «Finn mine knopper». Når du bruker denne funksjonen for første gang, kan du bli møtt med en introduksjon og noen nyttige tips.
  3. Trykk på Enable Find My Buds (Aktiver Find My Buds) og deretter Enable Location Services (Aktiver stedtjenester). Bose Connect-appen lagrer den sist kjente posisjonen til øreproppene som brukes med den mobile enheten. Det er viktig å merke seg at denne informasjonen ikke deles for andre formål.
Bruke funksjonen Finn mine knopper:
  1. Hvis du av en eller annen grunn mister øreproppene dine, kan du åpne Bose Connect-appen og gå tilbake til Find My Buds. Her vil du se din nåværende posisjon på et kart, sammen med den siste kjente plasseringen av når du brukte mobilenheten og øreproppene.
  2. Naviger tilbake mot den siste kjente plasseringen.
  3. Når du er innenfor Bluetooth®-området, og øreproppene fortsatt har strøm, kan du spille av en lyd gjennom øreproppene med chirp-knappen. Chirp vil hjelpe deg å finne knoppene hvis de ikke er i vanlig syn.
  4. En talemelding i hver ørepropp sier følgende: The earbud locator alarm is about to go off. Remove your earbuds now. (Øreproppalarmen er i ferd med å utløses. Ta ut øreproppene nå).
  5. Chirp vil begynne å gradvis bli høyere og høyere, og kan til og med høres når ladeetuiet er lukket.
  6. Når du har funnet øreproppene, kan du stoppe chirp i Connect-appen eller ved å trykke på Multi-Function icon knapp på høyre ørepropp.