SoundDock® Portable digital music system

Selges fra 2007 - 2014

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Åpne og lukke iPod-dokkingstasjonen

IPod-dokkingstasjonen med dreiefunksjon bruker en lås for å åpne og lukke dokkingstasjonen. Vi gir deg mer detaljerte instruksjoner på riktig måte for å åpne og lukke dokken.

Åpne iPod-dokkingstasjonen:

Hvis du vil åpne iPod-dokkingstasjonen, trykker du på og slipper høyre side av dokkingdøren: Dokkingstasjonen svinger automatisk utover mot venstre. (Merk: Det anbefales ikke å trykke på venstre side av døren for å løsne den bic ethi sputs mer kraft på døren.)

Lukke iPod-dokkingstasjonen.

Når du skal lukke dokkingstasjonen, trekker du den venstre siden av dokkingskuffen ut og til høyre til den lukkes og låses.

Merknad: Dokken skal være lukket før transport.