Bose Smart Soundbar 900

Selges fra 2022 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Imponerende eller sprakende lyd fra den trådløse bassmodulen

Hvis du hører POPs, klikker, hopper, knitrer eller uventet støy fra bassmodulen, kan du prøve følgende:

Kontroller at bassmodulen er innenfor det trådløse området på lydplanken.

Bassmodulen kobles trådløst ved hjelp av en proprietær tilkoblingsteknologi, som har en rekkevidde på ca 33 meter (10 m). Denne rekkevidden kan reduseres av hindringer (f.eks. vegger, møbler, andre trådløse enheter, etc.). Hvis slike hindringer finnes mellom bassmodulen og Bose SoundBar, kan du prøve å flytte bassmodulen nærmere lydplanken.

Kontroller for kilder til trådløs interferens.

Det er mulig at forstyrrelser fra andre trådløse enheter sare påvirker produktets trådløse funksjonalitet. Chec kfor annen trådløs enhet sin th earea av produktet  (dvs. En annen ruter, trådløs telefon, trådløs skriver, smart-TV osv.). Hvis du vil hindre at en fa -enhet forstyrrer, kan du prøve å koble fra strømledningen eller deaktivere Wi-Fi på enheten. Hvis problemet løses når en bestemt enhet fjernes, kan du om  mulig fjerne TR yplacin-enheten lenger unna produktet. Hvis enheten har  en trådløs kanalinnstilling, kan du også prøve en annen kanal.

Hvis du bruker en trådløs tilkobling, kan du prøve å koble til bassmodulen med en kablet tilkobling.

Bassmodulen kan kobles trådløst til eller med en ledning. I situasjoner der du ikke kan omplassere bassmodulen eller andre trådløse enheter for å unngå trådløs interferens, kobler du en skjermet 3.5 mm kabel fra Acoustimass-/bassutgangen på lydlinjen til Acoustimaset i tilkoblingen på bassmodulen. Hvis problemet ikke lenger oppstår når bassmodulen har en kablet tilkobling til konsollen, var det trådløs interferens som forårsaket problemet. Det anbefales å bruke en skjermet kabel for å unngå interferens fra andre elektroniske enheter. En 15 m skjermet lydkabel (4.5 fot) er tilgjengelig for bestilling gjennom Bose.