Bose Smart Soundbar 900

Selges fra 2022 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Amazon Alexa kan ikke utføre kommandoen

Hvis Amazon Alexa-taleassistenten ikke svarer eller ikke kan utføre forespørselen du ber om, kan du prøve følgende:

Kontroller at produktets lyttingsfunksjon er slått på.

Hvis mikrofonikonet på produktet lyser rødt, er mikrohpone deaktivert, og produktet hører ikke etter talekommandoer. Aktiver mikropone for å tillate talekommandoer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se dempe eller oppheve demping av mikrofonen til stemmeveassistenten.

Trykk på handlingsknappen på produktet, og kontroller om den er på etter forespørselen.

Når du trykker på Action -knappen ○ øverst på produktet, forteller det at du vil lytte etter taleforespørselen. På    trykksiden er det en del av trykkingen, og det er mye mer enn en trykkende film.  Hvis lysfeltet ikke gjør dette når du trykker på Action -knappen, hører du ikke etter forespørselen. Hvis du vil ha mer hjelp, kan du se Alexa svarer ikke på handlingsknappen eller vekkerordet.

Hvis det er støy i rommet, kan du prøve å redusere det.

Hvis det er mye støy i rommet (det vil si flere personer som snakker eller spiller musikk høyt), kan det hende at produktet ikke hører deg. Prøv å redusere støy i rommet, og snakk høyere eller snakke nærmere produktet.

Prøv å tekstere taleforespørselen på en annen måte.

Alexa kan tolke mange varianter av ordsetninger og vokser alltid dens ordforråd. Noen fraser blir imidlertid kanskje ikke gjenkjent. For å finne ut om dette er problemet, prøv å gjøre kommandoen annerledes. For noen vanlige kommandoer eller måter å spørre Alexa for hjelp med kommandoer, se bruke Amazon Alexa.

Ikke alle funksjoner i Amazon Alexa er tilgjengelige på enheter som ikke er Amazon.

Noen Alexa-funksjoner er utilgjengelige på ikke-Amazon-laget produkter. I tillegg er det ikke mulig å få tilgang til noen funksjoner i Bose-produktet via Alexa. Hvis du vil ha informasjon om funksjoner og egenskaper som ikke støttes med Bose-systemet, kan du se Funksjoner som ikke er tilgjengelige med Alexa.

I Alexa-appen deaktiverer og aktiverer Bose-ferdighetene (ikke for SoundTouch) på nytt.

Hvis du vil finne de aktiverte ferdighetene, åpner du Alexa-appen, velger Meny, velger ferdigheter og kamp. Deretter velger du kategorien ferdigheter. Velg Bose-ferdighetene (ikke for SoundTouch) for alternativet for å deaktivere det, og aktiver det deretter på nytt på samme skjerm.

Fjern og legg til Alexa på nytt i Bose Music-appen.

Åpne Bose-musikkprogrammet og fjern Alexa. Så legg til den samme Alexa-kontoen på nytt. Dette kobler Alexa til Bose kontoen din og kan korrigere eventuelle problemer som kan ha oppstått mellom de to kontoene. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se legge til eller fjerne Amazonas Alexa-taleassistenten.

Tilbakestille produktet ditt.

På samme måte som å starte en smarttelefon på nytt, kan det hende at produktet må tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.

Når oppstår problemet?

Når du ber Alexa om å spille av en Internett-radiostasjon eller en musikktjeneste (dvs. Spotify, Deezer, Pandora, etc.)

Når du ber Alexa om å kontrollere en av mine flere Bose-smarthøyttalere.

Når du ber Alexa om å angi en forhåndsinnstilling på Bose-smarthøyttaleren