Bose Smart Speaker 500

Selges fra 2018 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Opprette en Bose-konto

Bose-ID-en gir deg tilgang til mange av Bose-appene dine, og tjenester som Bose Smart-produkter, SoundTouch-produkter, Bose Hear-produkter, Bose.com, Community-fora og mer.

Opprett en Bose-konto ved hjelp av Bose Music-appen.

Før du begynner

• Installer Bose Music-appen gratis icon Fra Google Play-butikken og Apple App Store. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se laste ned Bose Music-appen
  • Hvis du har en eksisterende Bose-konto fra et annet Bose AP -por Bose -nettsted, kan du signere u -pusing legitimasjonen for den kontoen

Opprett en konto

1. Åpne Bose Music-appen, og trykk på Logg på eller Opprett konto
  2. Trykk på Opprett en nederst på skjermen
  3. Velg hvordan du vil opprette en konto:
    • Hvis du vil opprette en konto ved hjelp av en e-postadresse, trykker du på Registrer deg med Emai lat nederst på skjermen
    • Hvis du vil opprette en konto ved hjelp av en Apple-ID, trykker du på Logg på med Apple
    • Hvis du vil opprette en konto ved hjelp av en Facebook-ID, trykker du på continu Ewith Facebook. Vi anbefaler at du logger på med en e-post i stedet  for aphone-nummer. På denne måten kan du holde deg oppdatert med informasjon om produktet og tilbakestille passordet, hvis det er nødvendig
  4. Skriv inn den nødvendige informasjonen og følg appinstruksjonene for å opprette kontoen din.