Bose Smart Soundbar 900

Selges fra 2022 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Fjerne et produkt fra Bose Music-kontoen

Produkter du har lagt til på Bose Music-kontoen, kan ikke kobles fra kontoen din. Dette hjelper til med å organisere appen hvis du ikke lenger eier eller bruker et bestemt produkt.

Slik fjerner du et produkt fra Bose Music-kontoen:

1. Trykk på ikonet Min konto i Bose Music-appen icon i øvre høyre hjørne.
  2. Trykk på Behandle produkter.

3. Trykk på Rediger øverst til høyre.

4. Velg produktet du vil fjerne, ved å trykke på sirkelen til venstre for produktnavnet. Når den er valgt, blir sirkelen rød.
  5. Trykk på Slett øverst til venstre, og bekreft deretter når du blir bedt om det.